keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Hyvä lounaspaikka

Olinpa tänään hinta-laatusuhteeltaan loistava lounaalla! Vai mitä sanotte siitä, että kolmen ruokalajin lounas maksoi vain 10,80 euroa. Ja oikeastaan voisi sanoa, että se oli neljän lajin lounas, sillä hintaan kuului myös kahvit ja pieni makea jälkiruoaksi.

Lounasseuranani oli ex-kollega ja päätimme heti, että tästä tulee meidän kantapaikka, sen verran tykästyneitä olimme ensi kertaamme kyseisessä paikassa.

Jo salaattipöytä oli niin runsas ja monipuolinen, että sekin olisi riittänyt lounaaksi. Sitten oli keittoa, joka tänään sattui olemaan kukkakaalikeitto. Keitto näytti kovin laihalta litkulta, mutta maku ei todellakaan ollut laiha, vaan erittäin täyteläinen ja maukas. Pääruoaksi puolestaan oli possuwokkia ja nuudelia. Herkullista sekin.

Puitteet olivat upeat, luulimme jopa ensin erehtyneemme, että onkohan tämä nyt oikea paikka. Ravintolasali oli arvokas, rauhallinen, valoisa ja siisti. Poissa oli fiilis tavanomaisesta työpaikkaruokalasta, joissa tuppaa olemaan sellaista liukuhihnameininkiä ja hälinää. Sijainti aivan erinomainen, ihan Helsingin keskustassa. Hyvien kulkuyhteyksien varrella, kuten asuntoilmoituksissa sanotaan.

Nytkö pitäisi siis paljastaa mikä tämä erinomainen paikka on? Melkein tekisi mieli olla kertomatta ja pitää tämä paikka omana tietonani. Mutta voin sen paljastaa, se on Pääkonttori Helsingissä. Käykää ihmeessä, jos liikutte niillä nurkilla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti